Cursus Turks

Een cursus Turks kun je o.a. volgen bij een Volksuniversiteit. Er zijn verschillende Volksuniversiteiten waar onze cursusserie Turkije-Turks, Leer- en werkboek wordt gebruikt als lesboek voor de cursussen. Bij de Volksuniversiteit Amsterdam kun je een cursus Turks ook online volgen.

Turks leren door zelfstudie

Met behulp van onze boeken kun je zelf Turks leren, lekker in je eigen omgeving, op de tijdstippen dat het jou uitkomt. Bij het schrijven van de cursusboeken hebben we er rekening mee gehouden dat iemand Turks wil leren zonder hulp van een docent. Daarom staan in alle boeken de vertalingen van de leesteksten, de antwoorden van de oefeningen en woordenlijsten Turks-Nederlands en Nederlands-Turks. De leesteksten van deel I zijn ingesproken en kun je beluisteren op de pagina met luisteroefeningen. Daarnaast staan op deze website diverse links naar filmpjes op YouTube.

Privéles

Ben je begonnen met zelfstudie en wil je toch ondersteuning of bijles? Of heb je vragen over de grammatica en wil je antwoord op specifieke vragen? Neem dan contact met ons op. Er zijn diverse mogelijkheden: een volledige cursus Turks (op verschillende niveaus, van beginner tot (ver)gevorderde), losse lessen of vragenuurtje.

Contact

Mail naar Tonyukuk Ersoy:

stuur een e-mail

Mail naar Petra van Dongen:

stuur een e-mail